milarian domain anjeun

jasa urang

Bagian Penggantian Kondisi Udara Otomotif Sareng Alat AC

Salaku perusahaan profesional anu ngekspor bagian AC otomatis (A / C), Ningbo Bowente Auto Parts Co., Ltd ngalakukeun dirina pikeun nyayogikeun palangganna nganggo OEM, ODM, OBM, sareng Layanan Aftermarket. Perusahaan utamina nguruskeun produk anu aya hubunganana sareng a / c sapertos kompresor ac otomatis, kopling magnét, klep kontrol, kondensor, évaporator, panarima garing, klep ékspansi, saklar tekanan, kipas listrik, motor blower, sareng alat ac, sareng anu sanésna. Pikeun nyayogikeun jasa anu épéktip sareng propésional pikeun palanggan na, perusahaan ngiringan tim penjualan anu cekap kana basa Inggris, Spanyol, Portugis, Rusia, Jerman, Perancis, sareng Jepang, jst.


Bagian-bagian Otomatis Bowente (BWT). Suplier A / C Bagian Otomotif Kahiji Anjeun.