kërkoni domenin tuaj

sherbimet tona

Pjesët dhe mjetet e ndërrimit të kondicionimit automobilistik

Si një ndërmarrje profesionale që eksporton pjesë të kondicionimit automatik (A / C), Ningbo Bowente Auto Parts Co, Ltd, angazhohet që t'u sigurojë klientëve të saj Shërbime OEM, ODM, OBM dhe Pas Tregut. Kompania kryesisht merret me produkte të lidhura me a / c të tilla si kompresor automatik, tufë magnetike, valvulë kontrolli, kondensator, avullues, tharës marrës, valvul zgjerimi, çelës presioni, ventilator elektrik, motor me ventilator dhe mjete të rrymës, ndër të tjera. Për të siguruar një shërbim efektiv dhe profesional për klientët e saj, kompania krenohet me një ekip shitjesh që zotëron anglisht, spanjisht, portugalisht, rusisht, gjermanisht, frëngjisht dhe japonisht, etj.


Bowente Auto Parts (BWT). Furnizuesi juaj i Parë i Automjeteve A / C i Pjesëve.