пребарување на вашиот домен

нашите услуги

Автомобилски делови за замена на климатизација и алатки за наизменична струја

Како професионално претпријатие што извезува делови за автоматско климатизирање (A / C), Ningbo Bowente Auto Parts Co., Ltd се обврзува да им обезбеди на своите клиенти OEM, ODM, OBM и услуги по продажба. Компанијата главно се занимава со производи поврзани со автоматско вбризгување, како што се компресор за наизменична струја, магнетна спојка, контролен вентил, кондензатор, испарувач, сушач за приемник, вентил за проширување, прекинувач за притисок, електричен вентилатор, мотор на дувалка и наизменични алатки, меѓу другите. За да обезбеди ефективна и професионална услуга за своите клиенти, компанијата може да се пофали со продажен тим кој е умешен во англиски, шпански, португалски, руски, германски, француски и јапонски јазик итн.


Авто делови на Бовенте (BWT). Вашиот прв добавувач на делови за A / C за автомобили.